19 Ekim 2009 Pazartesi

Yarışlara 2 hafta kaldı!!

Uluslararası Cumhuriyet Kupası, masterlar yüzme yarışları 30 Ekim - 1 Kasım 2009 tarihlerinde Ankara Üniversitesi yüzme havuzunda! Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi Anne Toti olarak C3 kategorisinde (35 - 40 yaş grubu) pisinlere geri dönüyorum. Geçen hafta lisansım çıktı, bu hafta da eşofmanlar filan verilecekmiş :) Ne kadar nostaljik!
Bu arada artık ultra modern bir şekilde, gireceğimiz yarışları internetten kendimiz seçip, kayıt yaptırıyoruz. Eskinin çarşaf misali lisanslarının yanında yeni mini lisanslar da gayet şık ve pratik gözüküyorlar!
Hangi yarışları mı seçtim: İşte kahraman emekli yüzücü anne totinin yarış listesi:
50, 100, 200, 400 serbest, 50,100 sırt vede bayraklar. Toplam 6 yarış ve sanırım 2 bayrak! Deli miyim neyim, neden 400 serbeste de kayıt yaptırdım bilemiyorum ama en azından Tuncay Hoca' nın gazına gelip 800 e girmiyorum! O kadar da değil yani! :)
İstediğim kadar antreman yapamasam da, kendimi hiç hazır hissetmesemde heyecanla bekliyorum yarışları. Emektar yüzücüler olarak bol bol eski günleri yad edeceğiz, heyecan yapacağız, birbirimize tezahürat yapıp rezil derecelerimize güleceğiz!! :-)
Sonuçlar, fotolar, dedikodular, hepsi yarışlardan sonra burada...

9 yorum:

banu dedi ki...

uff yaa... oraya git buraya git derken değil antreman lisansı bile çıkartamadım. bu saatten sonra da yetiştiremem herhalde. neyse en kötü türübünlerde olacağım :)

Itır dedi ki...

banucum yeterki gelin miracığımla ve bize tezahürat yapın..bir dahaki yarışa seni de istiyoruz ama takıma,bayrak yüzücez ona gore!! :)

Babanne dedi ki...

Tribünde olamıyacağım için çok üzülüyorum. Ama bütün desteğim uzaktan da olsa seninle, (eski bir sporcu olarak)çok takdir ettiğim benim sevgili gelinim...

Itır dedi ki...

Sevgili Babaanne,
Desteğinizi hissedip daha bir gazla yüzeceğim, hiç şüpheniz olmasın, bir dahaki yarışlara tribünlere bekliyorum amaaaaa!! :-)

Nur dedi ki...

dualarim seninle olacak itirim.. aslinda dusununce cook karisik duygular icindeyim. eski dostlarla beraber olamamanin, eskileri yad edememenin ve azmedip de anternman yapip yarislara gidememenin buruklugu, uzaktan da olsa duygularinizi paylasacak olmamin heyecani, eski günlerin ozlemi.. guzel haberlerinizi bekliyorum, fotolari bol bol cek ve gonder.. muhtesem bir hafta sonu diliyorum sevgili itirim..

Itır dedi ki...

nurcummm inan hep kulaklarınızı çınlattık! o kadar iyi geldi ki yıllar sonra..
umarım bir gün hepberaber yüzelim, yarışalım, heycanlanalım, birbirimize çeeek çeeek diye bağıralım! :)

esra dedi ki...

Merhaba
ofisten arkadaşım da aynı kategoride yüzdü galiba.. ankara'da yarışa gidiyordu ahtta derece aldı, madalyalarla geri döndü. ne tesadüf..

Itır dedi ki...

esra merhaba..bende senin blogu takip ediyorum fırsat buldukca..kim acaba arkadasin? istanbuldan bir kac kisi ile tanistim yarislar sırasında..belki hatirlarim ismini? :)

esra dedi ki...

derece aldı, üç madalya ile döndü.. adını yazmıyayım şimdi bilgisi dışında. erkek kategorisinde..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...