20 Temmuz 2009 Pazartesi

Bu sene yoklama veremedik, mazeretimiz var...seneye inşallah!!



Yıl 2005, İzmir' deyim..
O zamanlar 'erkek arkadaş' statüsündeki Baba Toti' den bir mektup geliyor Karşıyaka' daki evimin posta kutusuna..
İçinden birtakım biletler çıkıyor; Rock'n Coke Festivaline kombine biletler + o senenin baba grubu The Cure konserine sahne önü biletleri!!!
Yaninda ufak bir not: "Hiç beraber kamp kurmadığımızı fark ettim"
Vayyy bee! Ne sürpriz ama!
İşte bu şekilde başladı bizim Rock'n Coke maceramız. Üst üste 3 sene gittik. Hepsinde de çadır kurduk, 2006 dakinde abartıp 3 gece kaldık. Nefis konserler izledik, çok içtik, çok eğlendik. İlk sene Barış' la gitmiştik, Derya' lar da vardı, 2006 da Babun ve Derin gelmişlerdi, Derin' in 3. yaşını doldurmasına 1,5 ay filan vardı, süper uyumluydu, 2007 de Kağan ve Selen' le gittik..Festival kamberleri, olmazsa olmaz ikili Meltem ve Sulhi ve ekürileri ise her 3 festivalde de mevcutlardı...

Biz kocacımla bu işi çok sevmiştik, festivale kampçı olarak katılmayı, "evimizi" oraya kurmayı, sabah çadırda uyanıp, dişlerimizi açık havada musluklarda fırçalayıp, kahvaltı yapmak için alana gitmeyi, çimlerde yayılıp etrafı seyretmeyi, sevdiğimiz konserleri beklerken bira içmeyi, istanbuldan gelenlerle buluşup şamata yapmayı, baba gruplarda sahne önüne gidip tepinmeyi, kurulan lunaparkta çığlık çığlığa "crazy dance" e binmeyi -ki bu noktada daha çok kızlarla takılırız-, tüm konserler bitip, biz de tükenince çorba standından mercimek çorbası alıp çadırın yolunu tutmayı ve alternatif çadırdan gelen müzik sesinde sızmayı...

Geçen sene festival yapılmadı, zaten Arda 2,5 aylıktı. Bu sene ise önceden 2 gün bırakır gideriz diye düşünmemize rağmen hayatımızdan meme olayının henüz çıkmaması yüzünden gidemedik.

Hafta sonu Dream Tv den ara ara canlı bağlantıları ve özetleri seyredip öfledik, pöfledik, feci şiştik! Eski anıları andık, fotolara baktık, seneye kesin gidicez planları yaptık. Bu sene "öörtmeniiim yoklar, bebekleri olduu!" şeklinde bir yoklama verdik, seneye acısı fena çıkacak, benden söylemesi ;)
Geçmiş festivaller anısına bir iki foto:





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...