26 Eylül 2011 Pazartesi

Aradaki farkı bulun!











Önce/Sonra fotoları gibi...





Geçen fotograf arşivinde gezinirken bu "çıtır" fotomla karşılaştım. Daha 1 yıllık evliyiz, İtalya'da bir arkadaşımızın düğünündeyiz, sanırım 63 kilo civarındayım (evlendikten sonra kilolanmış halim bu vede..!) gencim, tazeciğim, inceciğim...

Sonra fotosunda, malum..2 bebeli haller..+12 kg., inekten hallice memeler, mor halkalar, küçülmüş gözler vesaire...

Tez o halime dönesim var..Hadi selüliti, çatlağı, göbeği geçtimde...O surattaki yorgun ifade, gözlerdeki çökük bakış...ne zaman biter acep? Döner mi eski canlı kanlı haline?

9 yorum:

annesininoglusu dedi ki...

daha mutlu ötesi var mı:))

Deli Anne dedi ki...

Bence çok bir fark yok, en azından benim gibi 25 kilo fazlalığın yok. (a gerçi şimdi 15 ) O fer kaçmış gözler kısmına ben de katılıyorum, sende değil kendimde.. çökmüş hissediyorum yüzümü zaten.. ama bence sen gayet ümitvar ol.. gayet de hoşsun.. :)

Sen Gelince dedi ki...

Valla mis gibisin be Itırım ikinci fotoda da:)

banushka dedi ki...

soldaki halinden de çıtır hallerini hatırlıyorum ama yine de yapma be Itır diyeceğim... yani iki fotoğrafın kulvarları faklı, 1 sene sonra görüşelim bu konuyu tekrar...

Itır dedi ki...

Amanın sağolun arkadaşlar..Ne bileyim o fotoyu görünce nostalcik yaptım..Şööle tazecik fıkır fıkır halleri özledim..Bir de elbiseyi denedim de demin, yazının üzerine...hahahahah! :)

gülay dedi ki...

Ne güzel kadınmışsın sen yahu.Kendine haksızlık etme.Talişi doğurduktan sonra ki halimi anımsıyorum da göbek tüm haşmetiyle,hiç doğurmamışçasına yerinde duruyordu:)

Tanya's dedi ki...

Itır,

Biraz zaman, biraz yoga ve yüzme, eminim ben:))

Ama şimdiki halin şahane..iki bebek ve mutluluk..daha ne olsun ki:)

Petek dedi ki...

Itir sen 20 sene once de havuzun en guzel ve havali kizlarindandin, bence hala da en tash anneler kategorisine girersin yani hiic abartmiyorum! bir de masallah diyeyim oohh! :)

Itır dedi ki...

Gülay sağolasın, benim de göbek tüm haşmetiyle duruyor, sadece boydan kurtarıyorum ben, bir de fotodaki kıyafet gayet kamuflaj :)

Tanya evet, yoga ve yüzme..sihirli ikili :D

Petek, sağol ya, valla böyle postları çoğaltayım ben, moralim düzeldi :-)
Demir işini soruşturacağım sağol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...