3 Ocak 2011 Pazartesi

Hamarat..


Bu pazarın bonusu: Arda totisi ile anası salonda karşılıklı kanepelerde öğlen uykusu yaparken, baba Toti' nin mutfakta yemek yapıp (hem akşama yenecekler, hemde hafta içine kalacak 1 tencere sulu yemek) ortalığı toparlaması vede uyuyan ahaliyi artık uyandırmak için cd çalara fındıkkıranı koyması idi...

Seni seviyoruz baba Toti!!

Dipnot: Bugün kayınvaldemi arayıp, en maharetli oğlunu aldığım için ne kadar şanslı olduğumu söyleyip kendisine emekleri için teşekkür ettim..Güldük..
Dipnot2: Fotodaki cüce de babasına çeker mi acaba?

8 yorum:

banushka dedi ki...

kayınvaliden idolüm :) gözlediğim; oğlanların yanında kızı olan annelerin tarzı otomatik değişiyor. Ama sade oğlu olan hatta tam 3 oğlu olan anneler içerisinde - hele ki bir önceki kuşakta - kayınvalidenin koruduğu yaklaşıma hayranım.

Itır dedi ki...

Banu..kendisi 3 oğlanı sürekli iş seyahatinde olan kocası yüzünden bir başına büyütmüş bir emekçi-mimar ana olarak benim de idolüm..Oğlanları hakkaten acayip sorumluluk vererek büyütmüş..Ama içlerinden hangisi en çok sorumluluk alır, en hamarattır, en kendine ve çevresine yeterdir dersen o da Memodur..Yani hakkını yemeyelim kocamda da iyi bir cevher varmış, işlenebilir madenmiş bir bakıma :)

pommeler dedi ki...

supermiş hem koca hem kayınvalide :)

ÇokBilmiş dedi ki...

Benim rahmetli kayınvalidem de, eşimden şikayet ettiğim bir gün, tüm saflığıyla "En iyisini sana verdim kızım" demişti :) Canım annem, çok özlüyorum...

aslı dedi ki...

Amanın! Her eve lazım, diyorum!!..
Bence benzer babaya. Çocuk ne görürse onu öğreniyor. Tabii burada anne unsuru da çok önemli! O da çocuğunun herşeyini önüne koymazsa olur bal gibi de!

Aghhh ne istemiştim erkek çocuk annesi olmayı Aslı'ya hamileyken! Aaah aaaah...

Zeynep

Neslihan dedi ki...

ıtırrrRRRrrrr! inanmıyorum arda kuzusu büyümüş makarna yaptığı video yu hatırlıyorum da:) bize getir arda yı nolur onunla 24 numaralı rigatoni makarnadan yapalım sonra da üfleyelim içinden düdük sesi çıkıyor:))) nesli

Itır dedi ki...

Pommeler sağolasın!

Çokbilmiş, nur içinde yatsın! Keşke hep başımızda olabilseler :(

Zeynep, 3. yü doğurmaya ne dersin?? ;)

Nesliiii!!! Her daim görmek istiyoruz seni buralarda, hoşgeldin! :) En kısa zamanda verecem yanına yamak olarak bizim cüceyi :)

Ceyda dedi ki...

Bitanecik totim benim hem annesine hem de ileride babası gibi eşine de yardım eder o :)
Bu arada kayınvaliden benim de idolüm kendisine ayrıca selamlarımı gönderiyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...