7 Nisan 2010 Çarşamba

Fetih notları

Nerden başlasam, nasıl anlatsammm??
Valla pek keyifli ama çok da yorucu geçti İstanbul gezimiz. Bedenen yorulmama rağmen kafaca bayağı uzaklaşmışım buralardan, salı ofise girerken "Ne işim var benim burda yahu?" dedim kendi kendime..
2 gece Galatasaray' da, 3 gece Levent' de kaldık. İlk 2 gün daha bir İstanbul idi benim için, istediğim an İstiklal' e çıkmak, Tünel' e gitmek, pasajları didiklemek, zamanında orda yaşarken yaptıklarımı, ettiklerimi, gördüklerimi yinelemek güzeldi...Tabii ki her yaptığımı ettiğimi yapamadım, haliyle +1 cüce ile gençlikteki gibi olmuyor ama bu da ayrı güzeldi...
Cuma akşamı Levent' deki arkadaşlarımıza geçince seyahatimiz de boyut değiştirdi, kaldığımız evin 2 çocuklu bir ev olması bizim Toti için süper oldu, tabii benim için de. İlk 3 gün peşimizde acıcık perişan olan Toti, çocuklu evde kendine geldi, oyunlar oynadı, uyku düzeni biraz daha normale döndü, hatta Caillou bilem seyretti :)
Pazar günü ise şahane bir şey yaptık vede arkadaşların ufak teknesi ile Burgazada' ya gittik. Arda teknede mest oldu, martılara ve geçen yelkenlilere el sallayıp "Babaaann" demekten helak oldu, adada ise ben mest olup mezeleri, balıkları rakı eşliğinde afiyetlen götürdüm :)
Ada dönüşü babalar daha arabayı boşaltırken, bir kısım eşya ve bebeleri alarak yukarı çıkan annelerin günün yorgunluğu, rakı ve curcuna yüzünden, evin büyük oğlunu, Arda' yı ve tüm eşyaları evden içeri sokarak evin küçük oğlunu kapı önünde elinde biberonu unutmaları ise son noktaydı :) Zavallı Efe' cik, sesini çıkarmadan, bir yere kıpırdamadan, elinde biberonu öylece kalakalmış, allahtan babalar çok geçmeden gelmiş ve minnoşu kapıda bekler bulmuşlardı!!!


Uzun lafın kısası hızlı, dolu dolu geçti, aslında daha görecek bir dolu insan, gidecek bir sürü yer var ama hepsi bir arada olmuyor...5 güne yine iyi sığdırdık...Arda genel olarak çok uyumluydu, gidiş yolu çok rahattı ancak dönerken inanılmaz sıkıldı arabada ve oyalamak çok zor oldu.
İstanbul' da tüm düzeni; beslenme-uyku saatleri alt üst oldu, abuk subuk şeylerle beslendi, bulduğu yerde uyudu :) En çok tekneden ve Tünel' den hoşlandı, bol bol piyano çaldı, gittiği her evde piyano olunca şaşırdı, keyiflendi..Bebek parkında fıskiyelere bitti, salıncakları yine affetmedi :)
E foto o zaman:
Ada yollarında..
Açı okullarını çok sevdik, müzik odasını talan ettik!
İyki doodun Baba Totiiiii :)

İstiklalde Meltemle turladık


Piyanist şantör :)


Kudurmaca...

2 yorum:

Sen Gelince dedi ki...

Güzel geçmesine sevindim... Ben de iş için iki günlüğüne gittim ama yağmura denk geldim... Pek çok şey başka bahara kaldı... Baba totiyi kutluyorum... Nice yıllarınız olsun birlikte:)

Itır dedi ki...

Teşekkür ederiz Özlem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...