25 Şubat 2010 Perşembe

Bursa yolcusu kalmasın!


Yarın yola çıkıyoruz, maaile; çekirdek totiler ve babaanne, dede. Anane de bugünden otobüsle gitti. Sebep: Ana toti yine yarışacak!!
Masterlar Türkiye Kış kupası İstanbul' da olacaktı, Bursa' ya alındı. Olsun, gitmişken iskender üzerine de kestane şekeri yeriz! :)
Geçen yarışların üzerinden 4 ay geçti ben hala buraya resimleri koyamadım, güya yarış dedikoduları ve resimler hemen "kompile" bir post yapılacaktı ama olamadı işte..
Bu yüzme işine dönmek benim için çok iyi oldu; hem fiziksel hemde ruhsal olarak, öte yandan da Arda için süper bir anı olacak diye düşünüyorum, bu yaşında anasıyla kürsüye çıktı, az mı?? :)
Bu arada A.Ü. çok iyi bir kulüp, havuzu da harika, yaşı gelince miniklere başlar belki kim bilir? Bazen antremanda miniklere rastlıyorum, kenarda ısınırlarken filan seyrediyorum, çoook tatlılar, bacaksızlar ordusu şeklinde gelip takılıyorlar, sudaki halleri ise inanılmaz şeker! :)
Uzun lafın kısası yarın yolcuyuz. Arda ile gittiğimiz için takım otobüsü yerine arabayı tercih ettik. Dedenin zaten işleri varmış orda, babaannede destek kuvvet olarak gelmek istedi, hem bana, hem Arda' ya :) Anane Bursalı olmaktan mütevellit zaten hazırdı gitmeye, işte böylece cümbür cemaat bir ekip oluverdik!
Geçen yarışlara hazırlandığım gibi hazırlanamamış olsam da, biraz "fasulyeden" tadında 4 ferdi 2 tanede bayrak olmak üzere 6 yarış yüzeceğim, bakalım yine ana-oğul totiler olarak kürsüye çıkabilecek miyiz??

Kürsüde resim bulamadım..indikten sonra, tribünleri selamlarken :)

9 yorum:

Nur dedi ki...

bol sans diliyorum aslan itirima... resimleri ve anilarini sabirsizlikla bekliyorum...

anneyazar dedi ki...

Size başarılar dilerim.) "İçimize tilkiler kaçmış bi kere" yorumunu çok beğendim :))))

banu dedi ki...

Itır hala bir lisans çıkartma işini beceremedim ya... ben de alkışlamaya geliyorum :))

Itır dedi ki...

Nurcum sağol, bu sefer hemen koyacağım resimleri!

Anneyazar hoşgeldin, haksızmıyım ama?? Tilkiler her an pıtır pıtır dolanmıyor mu kafamızda?? :)

Banu..olleyyyy! Tribünde şenlik var desene!! :)

gezicini dedi ki...

tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim! inşallah bizimkiler de gün gelir seninle yüzerler!
sevgiler
gorki

Tanya's dedi ki...

Oleeey..şimdi okudum bu postu da...ben sayfada anneli bebekli bir madalya töreni gördüm...demek o sendin...takipteyim o zaman...

Hep yüz..hep yüzelim...

Itır dedi ki...

Evet ya hep devam etsin bu yüzme işi.."kompile rehabilitasyon" :)
Doğumdan sonra da çok iyi gelecek inan!! İşallah bi yarışta beraber oluruz!

Tanya's dedi ki...

Olucaz olucaz..ben doğum sonrası hemen idmanlara başlarım..dediğin gibi bir 800mtyi beraber yüzer myiz ılık ılık..hahahyt..şahane..hey blog sen nelere kadirsin...

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Süper!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...