31 Aralık 2009 Perşembe

Son gün!

Yılın son günü, yarım günüz, akşamüstü ailecek Tunalı' da gezip son kalan hediyeleri alır, bir kahve içer, ışıklı caddede yürüyüş yaparız..akşama babaannelerdeyiz, Toti erken ve problemsiz uyursa belki 1-2 saat Alp'lerin ev partisine gideriz, yok mızmız bir akşam olur da babaanneye rahatsızlık olacak gibi olursa, alır Toti' yi eve döneriz..o yatağa, biz tv de dansöz seyretmeye :)
Belki Babun da gelir, prosecco içer dansöz kritiği yaparız, geyik çevirir dururuz...Geyik demişken; bi sitede gördüğüm geyik kartlarından yaptık!! Yılbaşı hediyesi niyetine el yapımı kartlar, iyi dilekler...



Arda' nın eli ayağı kartonda çizildi, ayaklar geyiğin yüzü oldu, eller boynuzları..Yapması basit, sonuç bence çok şeker. Kimine buzdolabına assın diye düz kartona yapıştırıldı, kimine kartpostal şeklinde hazırlandı..
Bir de günün anlam ve önemine uygun olarak bir de ağaç koyalım buraya. Bu sene evde süslemedik, ağacımız çok büyük ve Arda gördüğü ağaçlara çata çuta daldığı için göze alamadık, devrilme, ışıklarda kısa devre, sel, deprem.. :)
Neyse ofisteki ağaçla idare edelim..
Hepimize iyi yıllar olsun işallah!! Ho Ho Hooooo!!!

3 yorum:

Ceyda dedi ki...

Ayyyy totinin muhteşem geyik kartını biz de aldık çoookk beğendikk melis henüz bişey anlamadı tabii ama karta eliyle vurup durdu ıhh ıhh diyerek seneye onunla da yaparız diyerek kartı dolaba astık totiden hatıra :)) Teşekkür ederiz titti ve totiiii :)
Bu arada 31 Aralık size yarım gün mü ne güzel o günü yarım gün yapan nadir yerlerden birinde çalışıyosun süper
Sağlık mutluluk ve huzurlu yeni bir 2010 dileklerimizle :)

banu dedi ki...

patron olmama rağmen 31 Aralık'ta akşam 6da ancak işten çıktığımı düşününce... dükkanı kapatsam beni işe alırmısınız diye ağlamak geliyor içimden :)
bu arada acil görüşmemiz lazım totiye aldığım kışlık crocslar küçülüp kalacak elimde :)
Büyük küçük tüm totilerin yeni yılını kutlarız :)

Itır dedi ki...

Ceyda! En sadık okuyucum olmuşsun sen! Teşekkür ederim yorumlarına!! Seneye Melis' ciğimin elini ayağını beklerim geyik olaraktan ona göree!! :)

Banuuu, ben unuttuğunu sanmıştımmm!! Görüşelim de Toti nin ayaklar bayram etsinnn! Vesile ile istersen elçiliğe başvuru dilekçeni de alabilirim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...