30 Kasım 2011 Çarşamba

Başlık mı? Bilemedim valla ne olsun?

Sanırım Tanrı beni kaka ile sınıyor..
Herhalde bir gün kendi kendine dediki: "Ben şu kızı çocuk kakası ile sınayayım bir hele..!"

"İlk bebesi ilk başlarda yesin, içsin, güzel sıçsın ammavelakin 2 yaşına gelince yemek seçmeye başlasın, kuru kakalar yapsın, canı acıdığı için tutmaya başlasın, tuttukça iyice kabız olsun, kabız oldukça daha da tutsun, 10 gün yapamadığı olsun, ailecek buhran geçirsinler, sonunda kendilerini çocuk cerrahına atsınlar...Bir ilaç kullansınlar, basbayağı sıvı vazelin, neredeyse 1 yıla yaklaşsınlar, velet bezi attığı halde kaka mevzuunda hala problemleri olsun, zavallı çocuğun kakası olmadığı günler poposundan ilaç sızsın...Sonra bu kız ikinciyi kucağına alsın, bebek güzel güzel kaka yaparken daha ek gıdalara "tatma aşamasında" başlarken kabız olsun, gözleri faltaşı edecek kıvamda ve büyüklükte kakalar yapsın, ağlaya ağlaya, bağıra çağıra, hatta bu kakaları yaparken fissürler oluşsun, yine soluğu doktorda alsınlar, yine bir ilaç verilsin, doktor "bazı bebeklerin barsakları ek gıdaları reddeder, karşı çıkar, kısaca dengesi bozulup kafayı yer" desin, bu kız da hepten kafayı yesin..." diye bir plan yaptı sanırım...

Evet, evet...kaka ile sınanıyorum ben...

4 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelir her ikisi de :(

gezicini dedi ki...

hay Allah zor iş! tek bildiğim Yiğit bu konuda zorlanırken kayısı ve erik kurusu verdiğim. bizde işe yarıyor ama sizde daha zor galiba.
kolay gelsin!
sevgiler
gorki

ZEYNEP dedi ki...

Hay allah Itır yaa, kucuk kuzunun da kabız olmasına cidden cok uzuldum..Oyle genetik bir sey ki bu kabızlık hele ki kız cocuklarında.. Ben oyle biliyorum en azından.. Umarım buyuklu kucuklu cabucak atlatırsınız..

Adsız dedi ki...

MERHABA, BEN OĞLUŞUMA KEFİR İÇİRİYORUM .KABIZLIĞA ÇOK İYİ GELİYOR, UMARIM SİZE DE İYİ GELİR.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...