11 Nisan 2011 Pazartesi

Faideli bir ürün

Gebeliğin ilk zamanlarıydı, Banu kendisinin kullandığı hamile göbek bantlarından bir tane de bana hediye etti. Hülya' nin tükkandan sipariş etmişti. Hatta "Siz renk için aranızda konuşun." demişti ve ben kararsız kalınca Hülya' nın zevkine bırakmıştım seçimi. Güzel bir desen ve kullanışlı renkler çıkmıştı paketten. Ben bu bantı çok kullandım, hala da kullanıyorum, burdan da duyurayım dedim, okuyan gebeşler varsa faidelensinler, gebe yakını olanlar hediye olarak alıp gebeleri sevindirsinler..

Ben en çok kotlarımı düğmeleri açık olarak giymekte kullandım bantı. Resimlerde de görüldüğü gibi hamile kotu-pantalonu almadan bu bantı kullanarak eski (yani normal) pantalonlarınızı uzun süre giyebilirsiniz. Göbeğin büyüklüğüne ve kilo alımına göre, 6-7 aya kadar bu şekilde idare edilebilir. Ben 28. haftaya kadar sanırım hep bu şekilde giydim normal pantalonlarımı. Fotoları tembellik edip asıl kullandığım dönemde çekmemiştim, yumurta-kapı ilişkisi hayatımın her yerinde benimle!! :)
Şu an (fotoları 2 gece evvel çektim) yani 35. haftada tabii ki bu şekilde giyemiyorum zira artık bacaklarım da eski kotlara pek sığmadığı gibi, oturur pozisyonda da göbeğime baskı yapıyor ama resimleri bir fikir versin diye koyayım dedim.

"İrileştikten" sonra bantı daha çok taytlarla girmeye başladım. Hani hep tayt giyince kabaları ve "ön tarafı" kapatacak uzun bir şeyler ararız ya, işte bu bant o işe de yaradı. Sanki içinden başka bir uzun üst çıkıyormuş havası vererek giyilebiliyor. Ayrıca kısa t-shirtler ile açıkta kalan ve üşüyen göbeciği sarıp sarmalayıp sıcacık tutması da cabası...Bir de benim bu gebelikte inanılmaz kaşınıyor göbeğim, hiç bir kumaş ile rahat edemezken bu bant ile karnımı tırnaklamadan yolmadan dolanabiliyorum...

Velhasıl pek faideli bir ürünmüş...Şiddetle tavsiye ederim...Vesile ile Banu' ya burdan tekrar teşekkür eder, Hülya'ya da bizi ürünle tanıştırdığı için hörmetlerimi sunarım ..

Bu arada Hülya' nin tükkan artık blogspottan kurtuldu, kendi "domain" ine kavuştu. Ödeme ile ilgili de bayağı aşama kaydedilmiş, kapıda kredi kartı filan, bir dolu fasilite sağlanmış...Sadece bant değil, bir yığın bebek bakım ürünü mevcut sitede..bir göz atın derim.

www.sanalbebekmagazasi.com



8 yorum:

ÇokBilmiş dedi ki...

Doğum yapalı 18 ay oldu, hala kullanıyorum ben bu bantları :) Acilen zayıflamam lazım...

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

hamile bandı de ne ola ki? ne işe yarar diye bana sorsalar bu kadar guzel anlatamazdım. sağolasın, eline ve gobüşüne sağlık. fotograflı anlatım daha da super olmuş. musaadenle link veriyorum nokta komlu yeni adreste.

Itır dedi ki...

Müsaade sizin efenim! Bu arada daha güssel fotolar hayal etmiştim ama cok alelacele cekildiler vede göbek iyice büyüdügü icin tam istedigim gibi olmadı..neyse..fikir veriyo en azından..

Burcu dedi ki...

Hülya'nın tükkandan çok alacak şey çıktı bana.. Da annamadım ben pantolonların önünü açık bırakıp mı takılıyo bu bant?? Rahatsızlık vermiyor mu yafuu??

Itır dedi ki...

Burcu..yoksa???? :))

Ben çok rahat ettim..Yazdığım gibi çok uzun süre eski pantalonlarımı bu şekilde giydim. Düğmeler açıkken üzerine geçirince hem pantalonun kaymasını önlüyor hemde göbeği kamufle ediyor..Üzerine de eski kazaklar, üstler artık ne kombine edersen..

Eko Anne dedi ki...

ben de 2. de cok kullandım bunu nasıl toparlıyor herseyi super.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

burcuuuu :))
senin blogdan geldim buraya...
çok fenasın sen cookk. nasıl sakladın:))
tekrar tebrikler.
canımı fena halde 2.bebek çektirdiniz haberiniz ola

Itır dedi ki...

Haydi Hülya haydi hülya haaayyddiii!!! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...