30 Eylül 2011 Cuma

Son gün

Bugün Aylin'le başbaşa geçirdiğimiz son gün. Evdeki son iş günüm. Pazartesi işbaşı. 5 ay sonra pek zor geliyor. İş dönüşü aynı anda 2 cüceye sevgi ve ilgi vermek, yemek hazırlamak, yemek-yedirmek, uyutmak, uyumak, bu arada kendime vakit ayırmak (yok canım, sadece evi toparlayıp, süt sağmak!) tüm bunları birkaç saate sığdırmaya çalışmak şu an çok zor geliyor, gözümde büyüyor, bildiğin içimi karartıyor!

Kendimi hiç hazır hissetmiyorum :(

Bir de yeni bir bölüme başlıyorum. Hani bir sınava girmiştim hamileyken..Daha iyi bir kontrat için. İşte o bölümde başıma gelmesini istemediğim bir iş vardı. Bugün itibarı ile o işin de bana devredildiğini duydum...

Hava puslu, karanlık, yağdı yağacak..Aslında en sevdiğim havadır bu benim. Hep derim; Londra'da yaşamalıymışım ben diye..Fakat bugün bu hava da dokundu bana..Moralimi iyice aşağı çekti..Pazartesiyi ve bana "kalan" işi düşünürken yüklendiğim stresi iyice artırdı sanki..

Aylin kız ve ben nezleyiz..Çok zor uyuyor, baştaki nezle öksürüğe çevirdi. Çaresiz, öksürerek uyumaya çalışmasını seyrediyorum...

.
.
.


Ben postu bitirene kadar güneş açtı...Hava serin ama güneşli. Arda düştü aklıma, okulu aradım. Bahçede kum havuzunun yanında Mira ve Yunus ile taş oynuyorlarmış. Kendilerini toza ve toprağa buluyorlar demek daha doğru olur sanırım. :)

Onları düşünmek ve içeri sızan güneşi görmek birazcık olsun içimi açtı...Umarım güneşli bir pazartesi, huzurlu bir başlangıç olur...


8 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Kolay gelsin her türlü.. Bizde de süper bir meymenetsizlik hakim.. Hayrolsun diyelim:)

Adsız dedi ki...

Rutinin dışına çıkmak her zaman zor, hele bir de ek olarak iki tane tatlı bela da başta olunca, hissettiklerinizi tahmin edebiliyorum. Hani okul zamanı pazar günü öğlenden sonra başlayan karın ağrısı gibi birşey. Ama hiç şüphem yok ki, pazartesi öğlene kalmadan geçmiş olacak bu his :-) Herşeyin nasil tıkır tıkır yürüdüğünü göreceksiniz.

Sevgiler
Yase

Tuten dedi ki...

Pazartesi için bol şans. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum. Benim doğumuma 10-15 gün var ben bile 5 ay sonra nasıl işe başlayacağımın derdindeyim ki iflah olmaz bir işkolikken.
Sevgiler
Tuten

ZEYNEP dedi ki...

Bol şans ve bol bol güç kuvvet diliyorum sana Itır' cım, umarım Pazartesi çok keyifli başlar senin için.. Hepsinin üstesinden gelirsin :)

Itır dedi ki...

Yase, tam dediğin gibi..Yıllar boyu çektiğim pazar akşam sendromu geldi gene beni buldu!

Tuten, yazarım, inşallah sana moral verecek şeyler yazarım :)

Zeynep, sağolasın..gaza geldim valla! :)

buğday taneleri dedi ki...

İlk göz ağrısı olduklarından sanırım daha bir merak ediliyorlar :)

Itır dedi ki...

Deli anne hayrolsun valla, hepimiz için! :)

Meral öyle hakikaten!

Utopian eeeh işte diyeyim :)

aslı dedi ki...

Detayları alırız yakında nasılsa;) Hap Arda'dan sonra işe başlamanın sana nasıl iyi geldiğini ve tek çocuklu çalışan hayatını düşün. Çok da farklı olmayacaktır. Zor olacak eminim ama genelinde baktığında iyi de gelecektir sana! Yaparsın be Itır'ım!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...